Important

Lucian Borfotină a donat 𝟯.𝟬𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝘁𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰𝗼𝗿𝗽𝗶𝗶 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗳𝗶𝗰𝗶 𝗦𝗔𝗥𝗦-𝗖𝗢𝗩-𝟮

.Primarul comunei Cristești, Lucian Borfotină, a donat Direcției de Sănătate Publică Botosani 3.000 de teste pentru stabilirea anticorpilor specifici virusului SARS-COV-2.
„Virusul SARS-COV-2 prezintă simptome foarte asemănătoare cu simptomele altor afecțiuni respiratorii precum răceala comună, gripa sau alergiile. Acest lucru face ca infecția COVID-19 să nu se poată diagnostica doar pe baza simptomelor, ci sunt necesare teste de laborator.
Am plăcerea de a vă anunța că am donaat Direcției de Sănătate Publică Botosani 3.000 de teste pentru stabilirea anticorpilor specifici virusului SARS-COV-2, pe care le-am primit din Coreea de Sud. Testele ACCEL ELISA sunt produse de compania Plexense și au ajuns la Botoșani cu ajutorul doamnei Claudia Fifea, Consilier Economic în cadrul Ambasadei României din Seoul, Coreea de Sud.
Multumesc și doamnei doctor Monica Delia Adăscăliței, director DSP Botoșani, pentru tot sprijinul acordat ca botoșănenii să beneficieze de aceste teste” a transmis Lucian Borfotină.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!