ImportantMunicipiu

LOCAL | Una dintre cele mai „ciuruite“ străzi din municipiul Botoșani va fi reabilitată

În următoarea perioadă vor demara lucrările de reabilitare a străzii Drumul Tătarilor, municipalitatea primind pentru aceasta 6,281 de milioane de lei, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală.

În urma licitaţiei, lucrările au fost atribuite cu suma de 4,830 de milioane de lei, fără TVA, din care revizuirea documentaţiei 94.716 lei, iar execuţia lucrărilor 4,735 de milioane de lei, fără TVA.

Câștigătorul licitației este asocierea de firme Conrec – Cornel’s Floor și Nord Proiect, liderul asocierii fiind Conrec. Durata contractului este de 12 luni, perioadă în care este inclusă şi revizuirea documentaţiei.

În martie 2019, la semnarea contractului între municipalitate şi câştigătorul licitaţiei, se estima că revizuirea documentaţiei va fi făcută în trei luni, pentru ca lucrările să fie demarate la începutul lunii iunie, lucru care nu s-a întâmplat. Constructorul nu mai poate amâna lucrările, dat fiind faptul că deja au trecut şase luni din cele 12 stabilite pentru acest contract.

Drumul Tătarilor are o lungime de 2,1 kilometri, în contract, fiind incluse, pe lângă reabilitarea străzii, reabilitarea trotuarelor, realizarea sistemului de  colectare ape pluviale şi iluminat public.

Sursa: www.nordestnews.ro

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!