AnunturiLocal

LOCAL | Super reduceri la produse pentru copii în Uvertura Mall

Moș Crăciun ușurează munca ajutoarelor sale, mămicile, tăticii și bunicuții, și aduce promoții și reduceri la toate magazinele destinate copiilor din Uvertura Mall.
La cel mai nou magazin pentru copii din Uvertura Mall, Coccodrillo, care se află la etajul 3, veți găsi reduceri de până la 25% la produsele selectate. Coccodrillo s-a deschis în Uvertura Mall pe data de 7 Decembrie și este una dintre cele mai cunoscute mărci de îmbrăcăminte pentru copii. Hainele Coccodrillo sunt renumite pentru designul simplu ți modern, pentru colorit și precizia finisajelor. Brandul înseamnă calitate, stil și confort.
La Coccodrillo veți găsi haine și accesorii pentru copii cu vârstele cuprinse între 0 și 14 ani. Magazinul vă oferă haine vesele, comode, practice și funcționale, atât pentru școală, cât și pentru orele de distracție, joacă și relaxare. Modele senzaționale și tentante, forme jucăușe, croială lejeră, culori sofisticate, accesorii haioase, modele variate, materiale fine, țesături de calitate, originalitate.
Dar Coccodrillo nu este singurul magazin pentru copii unde veți găsi promoții în această perioadă. Magazinul Louise, Noriel, Alexandria, Mondex și multe altele au intrat în febra sărbătorilor de iarnă și vă așteaptă cu promoții.
Uvertura Mall – Ne vedem în Centru.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!