ImportantInfractionalLocal

INFRACTIONAL | Șofer pericol public : la volan, în ghips și fără permis de conducere

În dimineața zilei de 17.02.2016, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe str. Grivița din municipiul Botoșani, numitul B.B.G. de 35 de ani din județul Botoșani, a fost oprit în trafic de polițiștii rutieri.

`Domnul` avea un picior în ghips, având în mașină și cârjele. În urma verificarilor efectuate de oamenii legii, s-a constatat că conducătorul auto era o persoană certată cu legea.

Acestuia, în cursul lunii noiembrie 2014, i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile de către SR Suceava, apoi în cursul lunii decembrie 2014, a fost depistat de către polițiștii din jud. Sibiu, întocmindu-i-se dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.     

În ziua de 11.02.2015, acesta a fost iar depistat în trafic de polițiștii din cadrul SR Suceava, întocmindu-i-se dosar penal pentru săvârșirea aceleași infractiuni.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infractiunii de “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”.     

El se află momentan și sub măsura controlului judiciar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!