Local

LOCAL | Șofer beat, depistat în trafic la Oroftiana

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Darabani  – I.T.P.F. Iaşi au depistat în trafic un cetăţean român care conducea un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice.

În data de 07 aprilie a.c., în jurul orei 00.10, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani, pe timpul desfăşurării unei activităţi specifice în zona de competenţă,  au oprit pentru control, în localitatea Oroftiana, un autoturism marca Renault Megane, înmatriculat în România.

La volanul autoturismului a fost identificat D. M., de 59 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani. Pe timpul controlului lucrătorii noştri au constatat că bărbatul emană halenă alcoolică, motiv pentru care au solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Poliţiei Rutiere Dorohoi în vederea testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultând o îmbibaţie alcoolică de 0,59 g/l alcool în aerul expirat.

Persoana în cauză a fost condusă la Spital Municipal Dorohoi pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!