Local

LOCAL | Răsfăţ gratuit astăzi la cel mai nou salon de styling din Botoşani: Princess Style!

Cel mai nou salon de înfrumuseţare din Botoşani s-a deschis astăzi la etajul III al Uvertura Mall !  Zeci le de clienţi care i-au trecut pragul au beneficiat gratuit de serviciile specialiştilor de aici!

Doamnele, domnişoarele dar şi domnii vor avea acest privilegiu pe parcursul întegii zile, până la ora 21.00, ora închiderii!

Numai astăzi sunt oferite GRATUIT sesiuni de coafură, frizerie, manichiură, pedichiură, make-up, tratamente faciale, Kinetoterapie, masaj şi reflexoterapie.

În plus, toţi clienţii acestei luni vor avea șansa de a  participa la tombola lunii şi şansa de a câştiga unul din cele 10 vouchere în valoare de 100 de lei , cu care vor putea beneficia de serviciile salonului.

Amplasat într-un spațiu extrem de generos, care oferă clienților o zonă de recepție, unde pot primi informații despre serviciile de care pot beneficia, dar și de mai multe încăperi, pentru serviciile de înfrumusețare, Princess Style Salon va intra cu siguranță în programul celor dornici de a beneficia de calitate, la standarde înalte și cu aparatură ultramodernă.

Descoperă look-ul care ți se potrivește la salonul Princess Style, care poate deveni salonul tău preferat!

princess style prima zi

princess style prima zi (1)princess style prima zi (2) princess style prima zi (3)

princess- vouchere

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!