LOCAL | Primărie europeană în comuna Văculești, inaugurată cu deputați și urători! FOTO!

Locuitorii comunei Văculești beneficiază de servicii administrative oferite într-un sediu nou, realizat la standarde europene.

Construit din fonduri proprii, pe o suprafață de 280 mp , imobilul cu parter și un nivel oferă toate condițiile desfășurării activității administrative celor 19 angajați. Clădirea are 18 birouri, o sală de ședințe, bibliotecă, arhivă, centrală termică, magazie precum și o cameră de oaspeți. Investiția totală a ajuns la 200.000 de lei.

“Eu sunt primar de 3 ani și lucrăm la acestă investiție care a început din 2006, odată cu proiectarea și studiile aferente. Piatra de temelie a fost pusă în 2009, eu acum am avut privilegiu să o finalizez și să dau comunei Văculești un sediu administrativ modern, foarte util și foarte bine structurat. Locația este incomparabilă cu clădirea veche, care era strâmtă, întunecoasă și improprie pentru un sediu administrativ, camere mici, fără grupuri sanitare… ca la țară. Plăteam 13 mii de lei chirie, iar în acest an proprietarul voia să mărească chiria, iar cu banii aceștia facem multe lucruri. Inițial am vrut să ne mutăm pe 14 aprilie, de Ziua Comunei Văculești, însă au mai fost probleme de rezolvat a declarat Sorin Gângă, primarul comunei Văculești.

Vaculesti - datini si obiceiuri - caiuti (12)

La inaugurarea au participat prefectul Costică Macaleți, depuțatul Tamara Ciofu și senatorul Dona Federovici, președintele PSD Botoșani Ovidiu Portariuc, președintele Casei de Asigurări de Sănătate, Costel Lupașcu și foarte mulți localnici.

Felicitări, domnule primar, nu a fost simplu și nici ușor să ridici o astfel de clădire mai ales în aceste timpuri… abilitățile pe care le ai te-au ajutat să faceți acest sediu pentru cetățenii comunei Văculești care vor veni să se adreseze cu cereri și doleanțe la un sediu administrativ de o asemenea valoare și frumusețe. La mulți ani! a încheiat prefectul Costică Macaleți.

Slujba de sfințire a fost oficiată de un sobor de preoți, în frunte cu starețul Mănăstirii Cozancea, părintele Cleopa Străchinaru.

Și pentru că evenimentul a avut loc aproape de cumpăna dintre ani, nu au lipsit urătorii, atât din localitate, cât și din comuna Concești, care au făcut un adevărat spectacol pe platoul din fața noii primării.

Vezi video AICI!

vaculesti-inaugurare-primarie (13) vaculesti-inaugurare-primarie (14) vaculesti-inaugurare-primarie (7) vaculesti-inaugurare-primarie (3) vaculesti-inaugurare-primarie (2) vaculesti-inaugurare-primarie (4) vaculesti-inaugurare-primarie (15) vaculesti-inaugurare-primarie (16) vaculesti-inaugurare-primarie (17) vaculesti-inaugurare-primarie (18)

vaculesti-inaugurare-primarie (19) vaculesti-inaugurare-primarie (20) vaculesti-inaugurare-primarie (21) vaculesti-inaugurare-primarie (22) vaculesti-inaugurare-primarie (23) vaculesti-inaugurare-primarie (24) vaculesti-inaugurare-primarie (26) vaculesti-inaugurare-primarie (28) vaculesti-inaugurare-primarie (29) vaculesti-inaugurare-primarie (30) vaculesti-inaugurare-primarie (31) vaculesti-inaugurare-primarie (33) vaculesti-inaugurare-primarie (34) vaculesti-inaugurare-primarie (35) vaculesti-inaugurare-primarie (36) vaculesti-inaugurare-primarie (37) vaculesti-inaugurare-primarie (38) vaculesti-inaugurare-primarie (39) vaculesti-inaugurare-primarie (40) vaculesti-inaugurare-primarie (41) vaculesti-inaugurare-primarie (42) vaculesti-inaugurare-primarie (43) vaculesti-inaugurare-primarie (44) vaculesti-inaugurare-primarie (45) vaculesti-inaugurare-primarie (46) vaculesti-inaugurare-primarie (47) vaculesti-inaugurare-primarie (48) vaculesti-inaugurare-primarie (50) vaculesti-inaugurare-primarie (51) vaculesti-inaugurare-primarie (52) vaculesti-inaugurare-primarie (54) vaculesti-inaugurare-primarie (53) vaculesti-inaugurare-primarie (55) vaculesti-inaugurare-primarie (56) vaculesti-inaugurare-primarie (58) vaculesti-inaugurare-primarie (59) vaculesti-inaugurare-primarie (60) vaculesti-inaugurare-primarie (61) vaculesti-inaugurare-primarie (62) vaculesti-inaugurare-primarie (63) vaculesti-inaugurare-primarie (64) vaculesti-inaugurare-primarie (65) vaculesti-inaugurare-primarie (66) vaculesti-inaugurare-primarie (67) vaculesti-inaugurare-primarie (68) vaculesti-inaugurare-primarie (69) vaculesti-inaugurare-primarie (70) vaculesti-inaugurare-primarie (71) vaculesti-inaugurare-primarie (72) vaculesti-inaugurare-primarie (74)

Vaculesti - datini si obiceiuri - caiuti (14) Vaculesti - datini si obiceiuri - caiuti (15) Vaculesti - datini si obiceiuri - caiuti (16) Vaculesti - datini si obiceiuri - caiuti (17) Vaculesti - datini si obiceiuri - caiuti (18) Vaculesti - datini si obiceiuri - caiuti (19) Vaculesti - datini si obiceiuri - caiuti (1) Vaculesti - datini si obiceiuri - caiuti (2) Vaculesti - datini si obiceiuri - caiuti (3) Vaculesti - datini si obiceiuri - caiuti (4) Vaculesti - datini si obiceiuri - caiuti (5) Vaculesti - datini si obiceiuri - caiuti (6) Vaculesti - datini si obiceiuri - caiuti (7) Vaculesti - datini si obiceiuri - caiuti (8)

One Response to LOCAL | Primărie europeană în comuna Văculești, inaugurată cu deputați și urători! FOTO!

  1. nicu says:

    In sfarsit incet,incet civilizatia nu cuteza sa apara acolo unde omul sfinteste locul.Era chiar necesar ca la un asa primar , in urma muncii lui sa rasara o asemenea bijuterie pentru buna functionare a comunitatii pe care o pastorest.Si la Vaculesti de cand a fost ales acest tanar primar nu este singurul obiectiv pus in functiune.Felicitari d-mle Primar Sorin Ganga. Si in acelasi timp felicitari locuitorilor comunei Vaculesti ca l-au ajutat la realizarea acestui maret obiectiv extraordinar de frumos.Inca o data felicitari ca ati ales acest primar:tanar frumos,cu initiative care v-a aduce comunei Vaculesti inca multe realizari. BRAVO PRIMARE,inca odata felicitari si la MULTE MANDATE ca meriti.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close