LOCAL | Primăria Municipiului Botoşani acordă în sezonul rece ajutoare de încălzire a locuinţelor

Primaria Municipiului Botoşani informează cetăţenii că pot depune şi în sezonul rece 2015-2016 cereri pentru acordarea ajutorului de  încălzire a locuinţei cu gaze naturale şi combustibili solizi sau petrolieri, începând cu data de 01 noiembrie 2015.

În ceea ce priveşte procedura de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, aceasta constă în completarea şi depunerea unei cereri şi a unei declaraţii pe propria răspundere la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială Botoşani, de către titularii de contract de proprietate, succesorii de drept ai acestora, titularii contractelor de închiriere, comodat sau succesiune.

Cererile şi declaraţiile pe propria răspundere vor fi însoţite de acte doveditoare privind componenţa familiei, veniturile realizate de membrii acesteia şi bunurile deţinute în luna anterioară depunerii cererii şi se depun astfel:

În cazul încălzirii locuinţei cu gaze naturale:

  • de către titularii care îndeplinesc condiţiile prevăzute la art. 9 alin. (1) din O.U.G. nr. 70/2011 şi care nu sunt arondaţi unei asociaţii de proprietari până la data de 20 noiembrie 2015 la sediu Serviciului Public de Asistenţă Socială;
  • de către titularii care îndeplinesc condiţiile prevăzute la art. 9 alin. (1) din O.U.G. nr. 70/2011 şi care sunt arondaţi unei asociaţii  de proprietari până la data de 16 noiembrie, la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială.

În celălalt caz, pentru locuinţele încălzite cu combustibili solizi sau petrolieri:

  • de către titularii care îndeplinesc condiţiile prevăzute la art. 11 alin. 1 din O.U.G. nr. 70/2011, până la data de 20 noiembrie 2015, la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială.

Lista cuprinzând actele doveditoare privind componenţa familiei, bunurile şi veniturile realizate de membrii acesteia se ataşează acestui articol şi se poate accesa aici: http://primariabt.ro/pdf/diverse/acte.pdf

 

 

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close