LOCAL | Primăria angajează medic la un Dispensar Școlar. Vezi condițiile!

Primăria municipiul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unui post contractual vacant din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar astfel:

-1 post vacant de medic – în specialitatea medicină generală sau medicină de familie, din cadrul Dispensarului Școlar nr.2 Botoșani.

La concurs se pot prezenta medici rezidenți aflați în ultimul an de pregătire, specialiști sau primari în specialitatea în care se publică postul.

Dosarul de concurs va cuprinde următoarele acte:

-cerere în care se menționează postul pentru care dorește să concureze,

-copia xerox de pe diploma de medic și adeverință /certificat de confirmare în gradul profesional,

-copia xerox a certificatului de membru al Colegiului Medicilor din România cu viza pe anul în curs,

-dovada/înscrisul din care să rezulte că nu i-a fost aplicată una dintre sancțiunile prevăzute la art. 447 alin.(1) lit.e) sau f), la art.531 alin. (1) lit.d) ori e), respectiv la art.618 alin.(1) lit.d) sau e) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, cu modificările și completările ulterioare.

-acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevăzut în anexa nr. 3 din O.M.S. 869/2015,

-cazierul judiciar,

-certificat medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic și neuropsihic pentru exercitarea activității pentru postul pentru care candidează,

-chitanța de plată a taxei de concurs.

Taxa de înscriere la concurs este de 150 lei pentru fiecare participant.

Concursul va avea loc în perioada 18-20 ianuarie 2016.

Înscrierile se vor face la sediul U.A.T. Municipiul Botoșani din str. Piața Revoluției nr.1, telefon 02312.502200, în termen de 15 zile de la apariția prezentului anunț în ”Viața Medicală” (până la data de 07.12.2015).

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close