ImportantLocal

LOCAL | Orchestra “Rapsozii Botoșanilor” oferă două concerte aniversare la deschiderea noii stagiuni

Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor” deschide stagiunea 2015-2016 cu două concerte aniversare, care vor marca împlinirea a 25 de ani de la înființare și 45 de ani de activitate artistică.

Acestea vor avea loc în zilele de 26 și 27 noiembrie 2015, începând cu orele 18.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoșani și vor fi susținute de artiși de renume ai folclorului românesc.

Pe scenă vor urca, în ziua de 26 noiembrie: Sofia Vicoveanca, Laura Lavric, Mihai Ciobanu, Dan Doboș, Elena Mândrescu, Laura Ștefănescu, Cornelia Ciobanu, Petronela Rusu, Brandușa Covalciuc Ciobanu, precum și soliști instrumentiști ai orchestrei, iar în ziua de 27 noiembrie vor evolua artiștii: Nicolae și Isidor Glib, Daniela Condurache, Anton Achiței alaturi de soliștii orchestrei „Rapsozii Botoșanilor”.

Intrarea se face pe bază de invitații care se pot procura de la sediul Orchestrei Populare „Rapsozii Botoșanilor” din strada Unirii nr.10, Botosani -telefon 0231 511002 –  din data de 18 noiembrie 2015 , orele 08-16.00.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!