Important

LOCAL | Noi strazi cu SENS UNIC in municipiul Botosani! Vezi care sunt acestea!

Comisia de sistematizare rutiera, din cadrul Primariei Botosani, a decis, luni, ca o serie de strazi din municipiu sa fie cu sens unic, pentru fluidizarea traficului. In perioada urmatoare vor fi montate indicatoare pe respectivele strazi. 

Potrivit reprezentantilor Primariei, sens unic va fi pe Aleea Nucului, de la intersectia Gradinitei 23 pana la iesirea spre Octav Onicescu, unde e sediul Nova Apaserv, strada Teatrului-langa blocul Vegastel si intrarea pe langa BRD, zona Cismea-Dobosari, Razboieni cu Armeana si Aleea Mihai Eminescu, din Bulevardul Mihai Eminescu si pana pe strada Trandafirilor si Victoriei.

Totodata, s-a luat decizia ca oprirea sa fie interzisa in spatele Teatrului Mihai Eminescu, pe strada Teatrului, pe ambele sensuri de circulatie, si din Bucovina pana la intersectia cu Primaverii, doar pe unul dintre sensuri.

“Hotărârea intră în vigoare de astăzi (luni, nr), odată cu decizia Comisiei de sistematizare şi din momentul în care se montează semnele ele devin operabile. O decizie a fost luată şi în cazul străzii Marchian până la Aleea Maxim Gorki. Acolo, va fi făcută o despărţire pe sensul de pe Marchian, unde vom pune balize pentru separare, iar ieşirea din cartier se va face dreapta către sensul giratoriu din capăt spre intersecţia Marchian cu Bulevardul Mihai Eminescu, iar cei care vor intra în cartier nu vor mai putea să facă stânga, ci vor trebui să facă sensul giratoriu de jos, din intersecţia Marchian-Cuza Vodă şi să intre obligatoriu pe dreapta“, a precizat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page