LOCAL | Noi decizii vor fi luate în Consiliul Județean. Vezi ordinea de zi a ședinței de astăzi!

Consilierii Județen se vor întruni astăzi, la ora 9.00, în ședință ordinară, pentru a supune aprobării 8 proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unor bunuri imobile aparţinând domeniului public al Judeţului Botoşani, aflate în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati” Botoşani.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unui spaţiu în suprafaţă de 15,30 mp, aflat în incinta Unităţii de Asistenţă Medico-Sociale Suharău, pentru funcţionarea unui cabinet medical stomatologic.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei de închiriere a suprafeţei de 86,62 mp din bunul imobil „Clădire Galerii de artă şi magazine fond plastic”, situat în Botoşani, Piaţa Revoluţiei nr.13 B şi C, aflat în domeniul public al judeţului Botoşani şi în administrarea Muzeului Judeţean Botoşani.
4. Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Botoşani.
5. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea anexei la Hotărârea Consiliului Judeţean Botoşani nr. 120/28.11.2014 privind aprobarea tarifelor practicate de Orchestra Populară „Rapsozii Botoşanilor”, pentru serviciile prestate în anul 2015.
6. Proiect de hotărâre privind actualizarea monografiei economico-militară a judeţului Botoşani.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de colaborare pentru desfăşurarea Proiectului educaţional „Prezent şi viitor în siguranţă” în cadrul Programului „Şcoala de vară şi tabăra de vară în domeniul situaţiilor de urgenţă” – Ediţia a V-a , Botoşani, 2015.
8. Proiect de hotărâre privind avizarea documentaţiei de atribuire a contractului „Concesionarea serviciului public de colectare şi transport a deşeurilor municipale solide în Judeţul Botoşani” – Proiect „Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Botoşani” (SIMD).

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close