Local

LOCAL | Misiuni de weekend pentru jandarmi

În weekend-ul care urmează, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va asigura măsurile de ordine publică cu ocazia sărbătoririi Învierii Domnului de către credincioșii catolici, la biserica romano-catolică Sfântul Ioan Botezătorul din municipiul Botoșani, precum și la ,,Marșul pentru viață” , organizat în data de 26 martie a.c. de Asociația Tineretului Ortodox Român în municipiul Botoșani și orașele Darabani, Săveni și Bucecea.

Jandarmii vor acționa în mediul urban și rural, prin patrule de jandarmi sau în cooperare cu polițiști din I.P.J.Botoșani, pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru prevenirea infracțiunilor stradale.

Recomandăm persoanelor care vor lua parte la manifestările publice organizate în această perioadă să respecte măsurile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine și să apeleze în cel mai scurt timp la forţele de ordine, în mod direct sau prin numărul unic de urgenţă 112, pentru a sesiza faptele care afectează ordinea şi liniştea publică sau fapte de natură penală, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!