LOCAL | ,,Instruit pentru performanță” la Camera de Comerț” Botoșani

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani invită persoanele interesate să participe vineri, 6 martie 2020, în sala de ședințe a Primăriei Dorohoi, începând cu ora 11:00, la Seminarul de informare organizat în cadrul proiectului ”Instruit pentru performanță!” cod MySmis 128130, finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operațional Capital Uman, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți, obiectivul specific 3.12 – Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/competențe/aptitudini aferente sectoarelor economice/domeniilor identificate conform SNC și SNCDI ale angajaților.

Proiectul este implementat de Camera de Comerț și Industrie Botoșani în parteneriat cu Asociația pentru Integrare și Dezvoltare Comunitară – INDECO și Asociația CONSENSUAL.

Seminarului va avea ca teme de discuție:

Prezentarea proiectului ”Instruit pentru performanță!”, a rezultatelor estimate și a calendarului  activităților propuse

Prezentarea programului de cursuri

Prezentarea condițiilor de înscriere în grupul țintă

Prezentarea sectoarelor SNC și a domeniilor SNCDI

Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea nivelului de cunoștințe, competențe și aptitudini ale angajaților activi în sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și în domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI sau din întreprinderi care intenționează să-și adapteze activitatea principală sau secundară la cel puțin unul din aceste sectoare economice sau la unul din domeniile de specializare inteligentă

 

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 2.831.938,74 lei, din care 2.4407.147,97 lei este valoarea finanțării Uniunii Europene și 424.790,77 lei este valoarea finanțării Guvernului României.

Durata totală a proiectului este de 18 luni, cu începere din 25.10.2019.

 Informații suplimentare:

Camera de Comerț și Industrie Botoșani, str. Dragoș Vodă nr. 13,

www.cciabt.ro

FB: Instruit pentru performanța! (https://www.facebook.com/Instruit-pentru-Performanta/)

 

tel 0741741930 – Ivan Paul Panfil, facilitator campanie

 

Vă rugăm să confirmați participarea la tel 0331711039, 0749530478, 0741741930 sau pe e-mail la adresa [email protected].

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close