ImportantLocal

LOCAL | Înalți oficiali așteptați duminică, la Botoșani

Secretarul de stat Raed Arafat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), General de brigadă dr. Ovidiu Vasilică şi ministrul Afacerilor Interne din Republica Moldova, Alexandru Jizdan, precum şi reprezentanţi ai Serviciului Protecţie Civile şi Situaţiilor Excepţionale din Republica Moldova au fost invitaţi la Botoşani, să participe, duminică, la ceremonia militară de înmânare a drapelului de luptă Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani.

ISU Botoşani este cea de a patra unitate de acest tip din ţară care primeşte drapelul de luptă după IGSU, ISU Bucureşti şi ISU Maramureş, iar ceremoniile au fost programate să se desfăşoare duminică, începând cu ora 10, în Piaţa Revoluţiei, din centrul municipiului.

Parada militară, care va fi una de excepţie, va continua pe traseul Cuza Vodă – Calea Naţională – Ştefan cel Mare, trupele ISU urmând să defileze cu drapelul de luptă pe străzile municipiului.

O astfel de manifestare nu a mai fost organizată în ultimii 20 de ani la Botoșani.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!