Important

LOCAL | În atenția bărbaților care își iubesc soțiile. A apărut la Botoșani centrul de remodelare corporală MONCLINIC – FOTO

Pentru femeile care râvnesc la un corp de invidiat sau se confruntă cu probleme de estetică, care aduc un prejudiciu substanțial frumuseții lor, s-a deschis de curând în municipiul Botoșani CLINICA DE REMODELARE CORPORALĂ și FACIALĂ NONCHIRURGICALĂ, MONCLINIC. Tratamentele care durează câteva săptămâni sunt accesibile oricărui buzunar, dacă luăm în calcul rezultatele spectaculoase obținute la final. Un astfel de voucher îi scoate din dilemă pe bărbații care întâmpină în mod constant dificultăți în a oferi un dar, la o zi specială, soțiilor sau iubitelor lor. MONCLINIC oferă soluții pentru remodelarea corpului, reîntinerirea și fermitatea pielii, tratamentul celulitei, reducerea vergeturilor și a cicatricilor, epilare definitivă cu IPL (care durează 6-8 ani), drenaj limfatic și îmbunătățirea circulației, dar și tratamente ale afecțiunilor pielii precum: acneea rozaceea, petele de culoare, îmbătrânirea prematură, pistruile, cuperoză, pete solare, tratamente pentru telangiectaziile de vene în ,,pânză de păianjen”.

Clinica este destinată atât femeilor cât și bărbaților, iar la baza protocoalelor de tratament stă tehnologie de ultimă generație a liderului mondial BTL AESTETICS: VANQUSM-ME, EXILIS ELITE, X-WAVE, EXILITE-IPL, LYMPHASTIM. Sistemul de tratament de remodelare corporală folosit de MONCLINIC are rolul de a ținti cu precizie straturile de grăsime, indiferent de grosimea lui, acționând în scopul diminuării volumul acestuia, având grijă ca eventualele vergeturi sau surplusuri de piele să fie tratate estetic. ,, MONCLINIC a achiziționat și BTL ESTELLA pentru tratarea incontinenței urinare, a prostatei și îmbunătățirea vieții sexuale atât la femei, cât și la bărbați. Acest aparat se găsește în zona noastră doar la Botoșani, la MONCLINIC. Dispozitivul utilizează un câmp electromagnetic conceput de mare intensitate, extrem de puternic (similar cu un RMN) cu acțiune selectivă și non invazivă. Planurile de tratament sunt recomandate în urma unei sesiuni inițiale de consultanță și evaluare”, a dezvăluit inițiatoarea proiectului, Mona Vrăjitoru.

Cum s-a născut ideea

Mona Vrăjitoriu n-a stat prea mult pe gânduri, după ce a văzut efectele spectaculoase ale aparaturii performante și a contactat reprezentanții firmei, care au sprijinit-o rapid, astfel că într-o lună afacerea a fost la cheie, cu un spațiu generos, aparatură și personal calificat după ultimele tendințe.

,,Ideea mi-a venit, cunoscând firma și aparatura, când am văzut rezultate a tehnicilor non-invazive și a tehnologiei de ultimă generație a liderului mondial BTL AESTETICS.. Cunoscând și văzând rezultate m-am gândit să fac ceva ce nu mai este în Botoșani. Am colaborat cu reprezentanții firmei și într-o lună am pus totul la punct. An făcut două luni de instruire cu fetele, asistente medicale toate și le-am calificat. Tot personalul este calificat, asistenți medicali, cu licență. Chiar avem și o kineto-terapeută, cu facultate”, a precizat Mona Vrăjitoru.

Luna aceasta, botoșănenii care vor veni la clinică beneficiază de 50 la sută reducere la pachete.  ,,Acestea sunt diversificate… 600 pachetul până trece 6000 de roni, până la 25, 30, 40 de mii, în funcție de ce își dorește fiecare. Ședințele sunt săptămânale, dar se pot face și de două ori pe săptămână. Avem drenajul limfatic care se face pentru artroze, gonartroze, detoxifiere”, a mai precizat inițiatoarea proiectului ambițios și inedit MONCLINIC.

Centrul MONCLINIC este situată în strada George Enescu nr. 24, iar pentru programări, doritorii sunt rugați să sune la numărul de telefon 0741399386.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page