Important

LOCAL | Furnici în copac, sosuri afrodisiace şi prăjituri cu răvaşe de iubire de Ziua Îndrăgostiţilor la Botoşani

Petrecerile cu iz asiatic sunt la mare căutare în rîndul tinerilor care vor să îţi încânte partenerele cu o delicatese exotice.

Singurul restaurant cu specific asiatic deschis la Botoşani este ocupat 100%. Rezervările s-au făcut încă de acum o săptămână şi cu greu se mai găseşte un loc liber, noteaza Adevarul. Meniul special pregătit pentru Sfântul Valentin i-a atras pe tineri care vor să serbeze într-un mod inedit ziua iubirii.

„ Avem un meniu variat din care nu vor lipsi porcul cu urechi de lemn, furnicile în copac, prăjiturile cu răvaşe de dragoste, cocktailuri rafinate pentru doamne şi băuturi cu proprietăţi afrodisiace pentru domni. În plus, am pregătit diverse surprize pentru cuplurile care doresc să petreacă o seară de neuitat într-un decor asiatic”, a spus Magda Croitoriu, managerul restaurantul deschis vis-a-vis de Direcţia Muncii.

Nu vor lipsi sushi, sosurile cu proprietăţi afrodisiace, degustările de ceai şi acordurile muzicii asiatice care vor ascuţi simţurile îndrăgostiţilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page