LOCAL | Drept la replică al CJ la articolele apărute în presa locală ca urmare a declarațiilor directorului Urban Serv, Simion Drelciuc

“Referitor la modul de desfășurare a ședinței de deschidere a ofertelor privind procedura de atribuire a Contractului de delegare a gestiunii prin concesionare a activităților de depozitare, tratare și valorificare deșeuri municipale și administrare a depozitului de deșeuri, facem următoarele precizări:

În ceea ce privește modul de desfășurare a procedurii de atribuire, comisia de evaluare a ofertelor a respectat legislația în vigoare cu privire la deschiderea ofertelor, respectiv HG 925/2006 cu modificările și completările ulterioare, art. 33 alin. 4, precum și Ordinul 302/2011 al ANRMAP (Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice) publicat în M.O. nr. 415 din 14.06.2011 care, prin modelul de proces verbal al ședinței de deschidere a ofertelor, stabilește și reglementează procedura după care se succed activitățile din cadrul acestei ședințe precum și elementele care sunt prezentate în cadrul ședinței de deschidere.

Totodată comisia de evaluare a ofertelor a respectat și cerințele privind desfășurarea procedurii din cap IV 4.3. Modul de prezentare a ofertei al fișei de date publicată în SEAP.

Privitor la remarca că ”membrii comisiei au dezavantajat firmele care îndeplineau toate condițiile”, facem precizarea că analiza documentelor depuse la o procedură de achiziții se face ulterior deschiderii ofertelor, astfel încât este prematură exprimarea că există oferte care să îndeplinească toate condițiile solicitate prin documentația de atribuire.

Comisia de evaluare nu a încălcat nicio prevedere legală în materie de achiziții publice, iar remarcile D-lui Simion Drelciuc în calitatea sa de ofertant le calificăm subiective, tendențioase și cu caracter pur politic.”

 

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close