Local

LOCAL | Bursa generală a locurilor de muncă în vederea recrutării se va desfășura în perioada 4-15 aprilie

Rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare (SPO) din Uniunea  Europeană organizează, în perioada 4-15 aprilie, o serie de evenimente adresate în special angajatorilor, Sub egida “European Employers’ Days”. AJOFM Botoșani , paticipă la acest eveniment prin organizarea BURSEI GENELALE A LOCURILOR DE MUNCĂ care se va desfășura joi, 14 aprilie 2016, în următoarele locații:

– ora 09.30 în incinta sălii Polivalente Elisabeta Lipa

– ora 9.00 în incinta Căminului Cultural Ștefănești

– ora 9.00 în incinta Căminului Cultural Hudești

Obiectivul principal  al bursei este facilitarea contactului din angajatori și viitori angajați, printr-o mai largă expunere  și informare în ceea ce privește cererea și oferta pe piața muncii.

Agenti economici interesati să participe la bursă, sunt asteptati sa ne contacteze din timp, trimitandu-ne oferte de locuri de munca vacante la numarul de fax: 0231536793 sau pe adresa de e-mail: [email protected], în care să specifice localitate  în care se dorește să participe pentru a rezerva standuri destinate recrutării.

Obiectivele organizării “Zilelor europene ale angajatorilor” sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciul Public de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă la nivel local.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!