LOCAL | Astăzi se votează bugetul județului. Vezi ordinea de zi a ședinței CJ!

Consilierii judeţeni se întrunesc astăzi, de la ora 10.00, în şedinţă ordinară, pentru a aproba 18 proiecte aflate pe ordinea de zi, cel mai important fiind aprobarea bugetului pe anul 2016.

Proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi:

 1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea cotizaţiei Judeţului Botoşani pentru anul 2016 către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară “ECOPROCES Botoşani”.
 2. Proiect de hotărâre pentru aprobarea cotizaţiei Judeţului Botoşani pentru anul 2016 către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară “AQUA BOTOŞANI”.
 3. Proiect de hotărâre privind achitarea cotizaţiei Judeţului Botoşani la Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România, pentru anul 2016.
 4. Proiect de hotărâre privind achitarea cotizaţiei anuale a Judeţului Botoşani la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară EURONEST – Iaşi în sumă de 15.957,20 euro, din bugetul propriu judeţean, pentru anul 2016.
 5. Proiect de hotărâre privind achitarea contribuţiei Judeţului Botoşani la Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est Piatra Neamţ în sumă de 1.174.000 lei, din bugetul propriu judeţean pe anul 2016, pentru Fondul pentru Dezvoltare Regională şi Biroul Regional de Cooperare Transfrontalieră Iaşi.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea reţelei şcolare a învăţământului special din Judeţul Botoşani, pentru anul şcolar 2016 – 2017.
 7. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii nr. 155 din 21.12.2015 privind aprobarea preţurilor medii ale produselor agricole pentru anul 2016.
 8. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii nr. 65 din 30.05.2013 privind numirea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Botoşani în consiliile de administraţie ale spitalelor publice de interes judeţean.
 9. Proiect de hotărâre privind însuşirea Planului Strategic al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Botoşani pe anul 2016.
 10. Proiect de hotărâre privind acordul proprietarului terenului situat în municipiul Botoşani, str. Sucevei nr. 2, care aparţine domeniului public al judeţului Botoşani, aflat în administrarea Centrului Militar Judeţean Botoşani, pentru obţinerea autorizaţiei de construire în vederea efectuării lucrărilor de “Consolidare taluz vecinătate unitate militară şi împrejmuire teren” de către S.C. “BEL ROM OPT” S.R.L. BUCUREŞTI.
 11. Proiect de hotărâre privind trecerea unor bunuri care aparţin domeniului public al judeţului Botoşani din administrarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani în administrarea Spitalului Judeţean “Mavromati” Botoşani.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unui spaţiu din imobilul “Policlinica Stomatologică” şi a terenului aferent, situat în Botoşani, str. Marchian nr. 9, aparţinând domeniului privat al judeţului Botoşani, în vederea desfăşurării unor activităţi medicale sau conexe actului medical.
 13. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unui spaţiu, aparţinând domeniului public al Judeţului Botoşani, aflat în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă “Mavromati” Botoşani, în vederea amplasării unui automat apă.
 14. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită, către Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism a unui spaţiu în suprafaţă de 64,3 mp, amplasat la parterul clădirii “Centru de Plasament pentru Copiii cu Handicap” aparţinând domeniului public al Judeţului Botoşani, aflat în administrarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani, situat în municipiul Botoşani, str. Ion Pillat nr. 28.
 15. Proiect de hotărâre privind aprobarea trecerii din domeniul public în domeniul privat al judeţului Botoşani a unui bun aflat în concesiunea S.C. NOVA APASERV S.A. BOTOŞANI pentru scoaterea din funcţiune în vederea casării şi mandatarea S.C. NOVA APASERV S.A. BOTOŞANI pentru îndeplinirea tuturor operaţiunilor legate de scoaterea din funcţiune, demolarea, valorificarea sau casarea unor bunuri aparţinând domeniului privat al judeţului.
 16. Proiect de hotărâre privind aprobarea Devizului General actualizat cu valoarea contractelor de achiziţie, transmis la AM POS Mediu cu adresa nr. 12807/05.08.2015, conform prevederilor Actului Adiţional nr. 3 la Contractul de Finanţare nr. 100676 din 22.11.2010, privind proiectul “Sistem integrat de management al deşeurilor în judeţul Botoşani, SMIS – CSNR 16992.
 17. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii ,,Reabilitare pod peste râul Jijia pe DJ 292, km 4+980, în localitatea Broscăuţi, jud. Botoşani.
 18. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu judeţean, al bugetului instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau partial din venituri proprii, pe anul 2016.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close