LOCAL | Astăzi are loc ședința ordinară a Consiliului Județean. Vezi ordinea de zi!

Aprobarea contului anual de execuţie al bugetului local şi al bugetului instituţiilor publice finanţate din venituri proprii şi subvenţii din bugetul local pe anul 2014 sau reluarea concursului pentru ocuparea postului de director al Centrului de Creație sunt doar câteva dintre proiectele de hotărâri care vor fi discutate astăzi, în ședința ordinară a Consiliului județean.

Iată care sunt Proiectele de hotărâri:

 1. Proiect de hotărâre privind atribuirea unei licenţe de traseu pentru curse regulate speciale.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea iniţierii procedurii de cumpărare a terenului în suprafaţă de 400 mp situat în comuna Leorda, județul Botoșani.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii unor bunuri imobile aparţinând domeniului public al Judeţului Botoşani, aflate în administrarea Spitalului Judeţean de Urgență „Mavromati” Botoșani.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului anual de execuţie al bugetului local şi al bugetului instituţiilor publice finanţate din venituri proprii şi subvenţii din bugetul local pe anul 2014.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea situaţiilor financiare pe anul 2014.
  6.Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al S.C. „PARCINDUSTRIAL” S.A. BOTOŞANI pentru anul 2015.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramelor şi statelor de funcţii pentru aparatul de specialitate şi aparatul permanent de lucru ale Consiliului Judeţean Botoşani şi instituţiile publice subordonate şi modificarea anexei nr.75 la Hotărârea Consiliului Judeţean Botoşani nr. 16 din 12.02.2015.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului final, pentru anul 2014, al evaluării managementului instituţiilor publice de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Botoşani.
  9. Proiect de hotărâre privind reluarea procedurii de concurs de proiecte de management în vederea ocupării postului de manager la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani-instituţie publică de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Botoşani.
  10. Proiect de hotărâre privind constituirea comisiei de concurs de proiecte de management/soluţionare a contestaţiilor în vederea ocupării postului de manager la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani –  instituţie publică de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Botoşani.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului anual pentru acordarea de finanţări nerambursabile pe anul 2015 şi a Regulamentului privind regimul finanţărilor nerambursabile alocate din fonduri ale bugetului Judeţului Botoşani pentru activităţi non-profit de interes judeţean.
  12. Proiect de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Botoşani nr. 14 din 28.02.2013 privind desemnarea reprezentantului Judeţului Botoşani în A.G.A. „AQUA” Botoşani.

Ședința Ordinară a Consiliului Județean începe joi, 26 martie 2015, la ora 10.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close