Local

LOCAL | 5 motive să te bucuri de luna iubirii, la Uvertura Mall

Februarie este o luna iubirii pentru Uvertura Mall și vă invită să intrați în atmosfera romantică și să vă bucurați de toate surprizele pe care le are pregătite.

Știm cât de mult vă place să petreceți timpul în doi la Uvertura Mall, de aceea, în luna dragostei, îndrăgostiții de shopping au șansa de a câștiga premii care să le sărbătorească sentimentele.

„Trăiește-ți iubirea la Veneția”, În perioada 1-12 februarie, toți cei care fac cumpărături de minim 100 lei de la magazinele preferate, se pot înscrie în „Cursa Dragostei”, care va avea loc duminică, 14 februarie, la etajul 4, începând cu ora 13:30. Norocoșii vor arăta cât de bine își cunosc partenerul și cât de tare dragostea arde…calorii, toate acestea pentru un sejur în doi în unul dintre cele mai romantice orașe, Veneția.

Un fotograf profesionist o să realizeze fotografii pentru cupluri, alături de Cupidon, într-un decor special amenajat, la etajul 3, pe parcursul întregii zile. Și pentru că în era digitală e destul de greu să ajungeți la un studio foto pentru a imprima fotografiile, Cupidon vă va oferi cadou fotografia printată.

Uvertura a pregătit și un concurs pentru internauți. Îndrăgostiții care își fac fotografie cu Cupidon și o postează pe pagina de Facebook, folosind hashtagul #CupidonLaUverturaMall vor putea câștiga o invitație la film, pentru două persoane.

Împarte o pizza cu persoana iubită la noua pizzerie care se deschide joi, 11 februarie, la food-court-ul Uvertura Mall. Pizza Avanti ne așteaptă cu sortimente savuroase și o ofertă la pizza 1+1 la 27 de lei.

Iubirea poate aduce noroc la Tombola Magazinele Norocoase. Toți clienții magazinelor Eximtur și Sharky vor avea oportunitatea să câștige premiul pus în joc. Fiecare magazin va desemna un câștigător al unui voucher de 250 de lei.

Copiii vor avea motive de distracție în acest week-end pentru că Uvertura Mall pregătește câteva ateliere interactive. Ne pregătim să confecționăm mărțișoare pentru cei dragi, căci cel mai frumos cadou este cel oferit din inimă, sâmbătă, ora 14:00, etajul 3. Seria atelierelor de dans continuă cu dansuri specifice din ardeal, sâmbătă, ora 16:00, etajul 3, iar duminică are loc super Concursul de cultură generală între școli, de la ora 16:00, la etajul 4.

Luni, 15 februarie 2016, toți cei care sunt obosiți după o zi a îndrăgostiților plină de evenimente sunt invitați la un Concurs de darts și o cafea bună la Navia Cafe. Aici, cu siguranță vă veți descreți frunțile.

Nu uitați, la Uvertura Mall este Sezonul reducerilor. Până pe 29 februarie magazinele din mall au reduceri de până la 70%.

Uvertura Mall – Ne vedem în centru!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!