InfractionalLocal

LOCAL | 100.000 de ţigări confiscate de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au descoperit într-un autoturism, 100.000 ţigarete marca Marble, pe care un cetăţean român trebuia să le transporte în municipiul Dorohoi pentru suma de 250 lei.

În data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au oprit în trafic pentru control, pe raza localităţii Vîrful-Cîmpului, un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român Sorin C., în vârstă de 48 de ani

La controlul efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite mai multe cutii din carton inscripţionate Marble care conţineau probabil ţigarete.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura conducerii persoanei în cauză şi a maşinii la sediul Poliţiei de Frontieră pentru continuarea cercetărilor. În urma inventarierii ţigaretelor, a rezultat cantitatea de 100.000 ţigarete marca Marble.

Cu privire la cele constatate Sorin C. a declarat că a preluat ţigaretele din apropierea localităţii Negostina, judeţul Suceava, şi pentru suma de 250 lei trebuia să le transporte în municipiul Dorohoi.

Ţigările în valoare de 45.450 lei şi autoturismul în valoare de 9.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!