Important

LIGA 3 | Ghiviziu si fostul jucator al Rogojestiului, Ionesi, titulari in CFR Suceava – Aerostar 2-1!

Rapid Suceava a obtinut prima victorie in meciurile amicale din aceasta iarna, dupa ce s-a impus astazi, pe stadionul din Vatra Dornei, cu scorul de 2-1, in fata celor de la Aerostar Bacau.

Gruparea bacauana s-a adaptat mai repede terenului inghetat de joc si a deschis scorul in minutul 20, “ceferistii” reusind sa restabileasca egalitatea un sfert de ora mai tarziu, cand fostul jucator al celor de la Bucovina Rogojesti, Ionesi, a scapat singur cu portarul advers si a marcat cu un sut la coltul lung pentru 1-1 la pauza. Echipa pregatita de Bogdan Tudoreanu si-a asigurat victoria cu cinci minute inainte de fluierul final, cand Mircea Negru a transformat o lovitura de la 11 metri. La suceveni a evoluat si botosaneanul Alexandru Ghiviziu.

Rapid Suceava (prima repriza): Preda – Jalba, Hrimiuc, Ailenei, Semeghin – Golofca, Ghiviziu, Moldovan, Suleru – Ionesi, I. Plamada.

Rapid Suceava (repriza secunda): Prutean – Bosancu, Velescu, Fl. Plamada, Semeghin – Suleru, Tincu, Sumanariu, Oniu – Negru, Marinkovic.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page