Important

Liderii AUR, în vizită la Botoșani. „Românii conștientizează situația în care se află”

Marți, co-președinții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), precum și senatorul Dorinel Cosma și deputatul Lucian Feodorov. s-au întâlnit cu reprezențanții presei locale, pe parcursul discuției abordând mai multe subiecte de interes general.

Reprezentanții AUR au adus în discuție problema pandemiei de coronavirus, acreditând ideea că pașaportul de vaccinare care va fi implementat și în România va duce la instaurarea unei dictaturi.

„Ne-am propus să facem acest turneu în Moldova pentru a lua contact cu oamenii și să ne dăm seama dacă românii conștientizează situația în care se află. Instaurarea unei noi dictaturi prin aplicarea unei false relaxări, dar în fapt restricționată pe  o falsă problemă medicală. În fapt se instituie măsuri care îngrădesc drepturile românilor. Cu siguranță, pașaportul de vaccinare va fi introdus și în România, fără nicio justificare științifică. Se fac raportări de decese care au avut loc cu mult timp în urmă, dar fără să existe vreun fel de justificare. Vom depune un proiect legislativ care să elimine discriminarea între cei vaccinați și cei nevaccinați”, a declarat unul dintre președinții AUR, Claudiu Târziu.

Și George Simion a luat la rândul său cuvânt insistând pe convingerea că : „Fiecare persoană trebuie să decidă în nume propriu, dacă vreau sau nu să se vaccineze. S-ar putea ca botoșănenii să fi luat o decizie bună în momentul în care au decis să nu se vaccineze”. Acesta a vrut să transmită botoșănenilor că: „nu sunt cei mai proști dintre români, cei mai dezinformați dintre români, cei mai săraci dintre români așa cum sunt portretizați de niște domni care vremelnic dețin puterea la București. Botoșaniul a fost un centru al românității, a dat României moderne personalități importante și faptul cum este pusă anatema în Botoșani și Suceava, unde o să ajungem azi și mâine este de-a dreptul grețos, scârbos și de neacceptat”

AUR are la Botoșani circa 700 de membri cotizanți care în curând vor fi împlicați în alegeri la nivelul localităților pentru  a dinamiza activitatea partidului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button