Localsocial

Lansare de carte la cinci ani de activitate a Asociaţiei “Sufletul lalelor” Botoşani – FOTO

Pe 14 decembrie 2022, ASOCIAȚIA BOLNAVILOR DE PARKINSON ȘI A ALTOR AFECȚIUNI NEUROLOGICE DEGENERATIVE „SUFLETUL LALELELOR” DIN JUDEȚUL BOTOȘANI împlinește cinci ani de activitate.

Pentru a marca frumusețea celor cinci ani petrecuți în slujba persoanelor diagnosticate cu boala Parkinson, Alzheimer, demență, scleroză multiplă, vom organiza evenimentul național, MISTERELE BOLII PARKINSON, desfășurat între 9 și 11 decembrie 2022, la Hotelul Rapsodia City Center din Botoșani.

În prima zi, pe data de 9 decembrie, începând cu ora 11.00 va avea loc o conferință națională la care lectori vor fi: medici, psihologi, logopezi, specialiști în TAI CHI, tangoterapie, nutriție, kinetoterapie, ergoterapie. Evenimentul acestei zile va continua cu o lansare de carte, MISTERELE DOMNULUI PARKINSON, carte care cuprinde noutăți despre boală, articole semnate de specialiști în diferite domenii, povești de viață ale persoanelor diagnosticate cu boala Parkinson. Va urma o masă rotundă, o sesiune de dezbateri, unde participanții la eveniment vor pune întrebări și vor primi răspunsuri de la lectorii invitați. Ziua se va încheia cu un moment artistic.

Pe 10 decembrie, între orele 9.00-12.00 și 15.00- 18.00 se vor desfășura ateliere de lucru pentru persoanele diagnosticate cu boala Parkinson, ateliere de creativitate, de dezvoltare personală, de nutriție, de activare a resurselor fizice, de regăsire a forțelor.

Continuăm aceste ateliere, pe data de 11 decembrie, între orele 9.00-11.00. Sperăm ca acest eveniment să răspundă nevoilor persoanelor diagnosticate cu boala Parkinson, să le fie de un real ajutor.

Toți participanții vor primi un exemplar al cărții lansate.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button