Local

Jandarmii vor fi prezenți la manifestările cultural-artistice din județ

În ziua de joi, 13 iunie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va acționa în vederea desfășurării în siguranță a manifestărilor cultural-artistice și comemorative care vor avea loc pe raza județului.
Jandarmii, în cooperare cu polițiștii și pompierii botoșăneni, vor adopta măsurile necesare pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală și contravențională, fluidizarea traficului rutier și pietonal, precum si pentru prevenirea și stingerea incendiilor la Ziua orașului Darabani, pe stadionul orășenesc din localitate și la activitățile dedicate Zilei Eroilor în Cimitirul Eroilor ,,Pacea 1″ din municipiul Botoșani și Cimitirul Eroilor din municipiul Dorohoi.
În afara acestor misiuni, echipajele de jandarmerie vor acționa, independent sau în cooperare cu polițiștii botoșăneni, pentru intensificarea măsurilor de ordine publică și vor desfășura acțiuni cu precădere în zonele și arterele intens circulate, urmărind descurajarea persoanelor care tulbură ordinea și liniștea publică sau comit alte fapte antisociale.
Recomandăm cetățenilor să dea dovadă de înțelegere, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să supravegheze copiii care îi însoțesc și să acorde o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale.
În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, solicitați în mod direct intervenția jandarmilor aflați în dispozitivul de misiune sau apelați în cel mai scurt timp numărul unic de urgență 112.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page