Local

Jandarmii botoșăneni vor fi la datorie de Ziua Micii Uniri

Manifestările aniversare, prilejuite de sărbătorirea Zilei Unirii Principatelor Române, sunt în atenția jandarmilor botoșăneni, care vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea acestora în condiții de siguranță pentru participanți, în cooperare cu polițiști rutieri și pompieri.

În municipiul Botoșani, manifestările publice vor avea loc la Monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza din fața Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, între orele 11.30 – 13.00.

Având în vedere că circulația rutieră va fi blocată pe Bulevardul Mihai Eminescu, între intersecția cu strada Marchian și intersecția cu strada Octav Onicescu, în intervalul orar 11.00 -13.30, recomandăm conducătorilor auto să evite această zonă.

De asemenea, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale și la activitățile omagiale dedicate acestei zile în orașele Săveni și Darabani.
Recomandăm participanților să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, precum și măsurile de prevenție sanitară instituite de autoritățile competente în vederea reducerii riscului de răspândire a coronavirusului SARS-COV-2.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page