Local

ISU Botoșani și-a mărit echipa cu 41 de salvatori – FOTO

41 de botoșăneni care au promovat concursurile organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani pentru ocuparea unor posturi vacante de ofițeri, subofițeri și soldați gradați profesioniști s-au alăturat, astăzi, salvatorilor botoșăneni.
Este vorba de un ofițer, doi subofițeri și 38 de soldați gradați profesioniști. Ofițerul va lucra în cadrul Inspecției de Prevenire, subofițeri în cadrul Serviciului Logistic și Financiar, iar soldații gradați profesioniști vor fi repartizați la Detașamentele de Pompieri Botoșani și Dorohoi, precum și la Stația de Pompieri Săveni.
Noii pompieri militari vor parcurge o perioadă de formare cadrul cărora desfășoară activități de instruire specifice pregătirii militare generale, își însușesc cunoștințe teoretice în domeniul situațiilor de urgență și a domeniilor în care au ales să profeseze, își formează deprinderi practice, astfel încât să fie pregătiți pentru misiunile de salvare și să își facă datoria față de semeni, ca adevărați salvatori, punând pe primul plan viața, integritatea și siguranța celor de lângă ei.
„Noilor colegi le urăm “Bun venit!”, să aibă mereu în suflet deviza “Curaj și devotament”, mult succes în activitate și o carieră militară plină de realizări!” transmite ISU Botoșani

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page