Localsocial

Ionuț trebuie înmormântat acasă. Familia are nevoie de sprijinul botoșănenilor. Un accident cumplit i-a adus sfârșitul în Franța – FOTO

Un tânăr din Botoșani a plecat să își facă un viitor în Franța și a avut parte de un sfârșit cumplit. Ionuț Șindilaru, care era din comuna Santa Mare, și-a pierdut viața  în urma unui accident de motocicletă, iar rudele fac eforturi să îi repatrieze trupul pentru a avea parte de o înmormântare creștinească.

„Vreau sa urez familiei Ionel Sindilaru condoleanțe si multa putere pentru a trece peste aceste momente groaznice, minte limpede și sa rămână tari alături de restul familiei, pentru pierderea fulgerătoare a fiului lor. Ionut este un tânăr de puțin peste 20 de ani care lucra în Franța care avea un viitor frumos în fata doar ca Dumnezeu se pare ca are nevoie de sufletul lui și l-a luat alături de el. Dumnezeu sa-l ierte și sa-l păzească acolo sus. Acum va rog pe toți cei cu suflet frumos poate putem si noi contribui la repatrierea lui Ionuț cu cat putem fiecare, haideți va rog frumos sa fim de familia în suferinta.unde sunt mulți puterea creste. Sunt sigur ca putem impreuna”, este apelul făcut de consilierul local din Santa Mare Cătălin Chiorascu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!