InternationalMuzica

INTERNATIONAL | A murit David Bowie

David Bowie a murit după o luptă de un an şi jumătate cu cancerul, au anunţat luni conturile sale de Twitter şi Facebook, transmit AFP, Reuters şi DPA.

David Bowie a murit în pace astăzi înconjurat de familia sa după o luptă curajoasă de 18 luni cu cancerul. În timp ce mulţi dintre voi ne vor fi alături în această pierdere, vă rugăm să respectaţi intimitatea familiei în această perioadă de durere’, se spune în mesajul de pe contul de Twitter, citat de Reuters.

Vedete, politicieni şi fani s-au grăbit să exprime condoleanţe online. Prim-ministrul britanic, David Cameron, a scris pe Twitter: ‘Am crescut ascultând şi uitându-mă la geniul pop David Bowie. (…) O mare pierdere’.

Steve Martin, de la compania de publicitate a lui Bowie, Nasty Little Man, a confirmat că informaţia de pe Facebook este corectă. ‘Nu este o farsă’, a declarat el pentru Reuters.

Cântăreţul îşi lansaze vinerea trecută, la 8 ianuarie, în ziua când a împlinit 69 de ani, albumul ‘Blackstar’. Cu o zi înainte prezentase un nou videoclip tulburător de pe acest nou album, ‘Lazarus’, în care Bowie este văzut cu ochii bandajaţi levitând pe un pat într-un spital psihiatric.
Sursa: www.economica.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page