AdministratieMunicipiu

Inspecții pe mai multe șantiere din municipiul Botoșani – FOTO

Primarul Cosmin Andrei a fost pe străzile Nicolae Iorga, Gheorghe Filipescu și Bulevardul Mihai Eminescu, pentru a se asigura că lucrările se desfășoară conform graficului.

Strada Nicolae Iorga: lărgire parte carosabilă, amenajare trotuare și accese intrări scări de bloc, amenajare noi locuri de parcare, reabilitare spații verzi, asfaltarea întregului tronson de 250 m. Valoarea lucrărilor: 850.000 de lei. Termenul estimat de finalizare a lucrărilor: a doua jumătate a lunii aprilie 2022.

Strada Gheorghe Filipescu: amenajare alei cu pavele și accese intrare scări de bloc, reabilitarea spațiilor verzi și a celor două nivele cu scări – cel spre Calea Națională având și rampă pentru persoanele cu dizabilități. Se va reface și sistemul de iluminat pentru un plus de siguranță al cetățenilor iar aleea din spatele blocurilor, în vecinătatea Bisericii „Sf. Ioan Botezătorul” va fi asfaltată și vor fi înființate noi locuri de parcare. Termenul estimat de finalizare a lucrărilor: a doua jumătate a lunii aprilie 2022.

Bulevardul Mihai Eminescu: pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu străzile Marchian și M. Kogălniceanu se intervine la înlocuirea pavelelor și bordurilor deteriorate. Termenul estimat de finalizare a lucrărilor: sfârșitul lunii martie 2022.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button