Important

Incendiul care a mistuit o casă Victoria, provocat intenționat de proprietar, care voia să-și ucidă soția

Un bărbat a murit, iar soţia acestuia a ajuns la spital în urma unui incendiu violent produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o gospodărie din localitatea Victoria. Bărbatul ar fi izbucnit incendiul după ce ar fi încercat să îi dea foc soţiei.

Conform surselor Observator, bărbat şi-ar fi stropit soţia cu benzină şi apoi i-a dat foc, însă femeia a reuşit să scape după ce a ieşit din casă, flăcările rămânănd în urma ei. Bărbatul nu a mai putut scăpa şi a fost găsit fără suflare la faţa locului de pompieri.

Bărbatul nu a reuşit să se salveze

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două echipaje aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dar şi echipaje de poliţie.

Aceştia au constatat faptul că locuinţa ardea în totalitate. Întrucât existau informaţii că proprietarul era în casă în momentul izbucnirii incendiului, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere. Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat într-una dintre încăperi. Soţia acestuia a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate”, au precizat oficialii ISU. Cazul a fost preluat de Poliţie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page