ImportantIncendiu

Incendiu la Terapie Intensivă într-un spital din Piatra Neamț. Șapte pacienți au murit – FOTO&VIDEO

Tragedie foarte mare la Neamț! Un incendiu puternic la terapie intensivă a afectat spitalul de la Piatra Neamț. Potrivit purtătorului de cuvânt de la ISU Neamț, Irina Popa, 7 oameni au murit.

Planul roșu a fost activat.

În această seară mai multe echipe de pompieri intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în incinta Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Incendiul are loc, potrivit ISU Neamț, în secția ATI, a spitalului. Neoficial, este vorba despre victime multiple. Surse din spital ne-au comunicat că ar fi vorba despre 7 victime, printre care și un cadru medical. Aceleași surse ne-au mai declarat că există, din păcate, și persoane decedate în rândul victimelor.

UPDATE 19.30: ISU Neamț comunică faptul că incendiul a fost lichidat.

„Sâmbătă seară, în jurul orei 18.30, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Piatra Neamț a avut loc un incendiu care a afectat secția de ATI – unde erau internați, în două saloane, 16 pacienți. La acest moment șapte dintre pacienți sunt decedați, iar al optulea se află în stare critică. În același timp, un medic care se afla în secție se află în stare gravă, suferind răni extinse. Ceilalți pacienți nu mai pot fi îngrijiți în secția de ATI și urmează să se facă toate demersurile pentru a fi transferați către alte spitale. Conducerea SJU Piatra Neamț îi asigură pe pacienți că, în continuare, echipa medicală este la muncă și intervine pentru a oferi tratamentul necesar celorlalți pacienți internați în celelalte secții ale unității medicale”, au transmis surse oficiale din cadrul spitalului.

ziarpiatraneamt.ro

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!