Local

Încă patru decese puse pe seama COVID în ultimele 24 de ore, la Botoșani

Direcția de Sănătate Publică Botoșani a anunțat încă patru decese puse pe seama îmbolnăvirilor cu noul coronavirus. Acestea erau nevaccinate și aveau vârste cuprinse între 41 și 81 ani.

Un bărbat de 41 de ani din comuna Rădăuți Prut, internat pe secția ATI a Spitalului Județean Botoșani, a decedat în cursul ziilei de marți, 14.09.2021. Acesta suferea de insuficiență respiratorie acută, pneumonie Covid severă, hipertensiune arterială, diabet zaharat și obezitate.

Al doilea, un bărbat de 71 de ani din comuna Santa Mare, internat pe Medicală I cu bronhopnemonie Covid, hepatită cronică, sechele TBC, fiind oxigenat pe mască. Acesta decedând în cursul zilei de marți.

A treia persoană este o femeie de 73 de ani din comuna Tudora, internată pe secția Medicală I, cu bronhopneumonie Covid, hipertensiune arterială, insuficiență renală acută., decedând în cursul zilei de 14.09.2021.

A patra persoană, o femeie de 81 de ani din Dorohoi, internată la spitalul municipal Dorohoi, cu pneumonie interstițială Covid, hipertensiune arterială și diabet. A decedat în cursul zilei de miercuri, 15.09.2021.

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button