Important

HOROSCOP | Vezi ce-ti rezerva astrele astazi ,5 martie…

Berbec:

Se pare ca sunteti agitat si nervos din cauza unor probleme financiare. Incercati sa va calmati, pentru ca altfel riscati sa aveti probleme la serviciu!Este recomandabil sa amanati deciziile importante.Evitati speculatiile!

Taur:

S-ar putea ca relatiile parteneriale sa fie incordate din cauza starii de agitatie pe care o aveti de dimineata.Daca doriti sa faceti investitii pe termen lung, va recomandam sa mai asteptati o vreme, pentru ca acum nu va surade norocul. Aveti tendinta de a miza totul pe o singura carte, ceea ce va poate duce la un esec de proportii.Tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie!

Gemeni:

S-ar putea sa plecati intr-o delegatie.Nu sunteti in cea mai buna dispozitie si aveti tendinta sa exagerati. Incercati sa nu va sustineti cu incapatanare punctul de vedere!Sunteti nemultumit din cauza problemelor financiare, dar va sfatuim sa va pastrati calmul. In curand veti primi bani de la o ruda apropiata.

Rac:

Dimineata s-ar putea sa va schimbati programul din cauza unor probleme familiale.Un prieten va propune o colaborare care v-ar putea ajuta sa va imbunatiti simtitor situatia financiara.Evitati speculatiile! Nu este o zi favorabila castigurilor rapide.

Leu:

Nu incercati sa cereti astazi o marire de salariu, chiar daca sunteti convins ca o meritati!Va sfatuim sa va limitati la activitati de rutina, care nu necesita prea multa concentrare.Dupa-amiaza sunt sanse sa va linistiti putin, in mijlocul familiei.

Fecioara:

Aveti o zi foarte incarcata si se pare ca va rezolvati mai greu sarcinile de serviciu.Se pare ca sunteti inhibat, din cauza unor dificultati de comunicare.Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta.

Balanta:

Astazi s-ar putea sa nu fiti prea inspirat si nici prea comunicativ.Evitati intalnirile de afaceri si calatoriile, pentru ca sunteti predispus la greseli!Va recomandam sa nu incepeti activitati delicate sau laborioase. Puteti avea succes in activitatile casnice.

Scorpion:

Se pare ca nu va simtiti in apele dumneavoastra, tocmai acum, cand aveti multe de rezolvat. Va sfatuim sa nu va asumati riscuri importante, pentru ca aveti putine sanse de reusita.Nu va lasati cuprins de nervi si evitati discutiile in contradictoriu cu membrii familiei!

Capricorn:

Aveti tentatia sa incepeti mai multe treburi deodata. Va sfatuim sa nu fiti nerabdator, pentru ca riscati sa faceti greseli.Incercati sa va organizati mai bine!Va recomandam sa nu va faceti iluzii cu privire la bani, pentru ca azi sunt putine sanse.

Vars

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page