Horoscop

HOROSCOP | Vezi ce-ti rezerva astrele astazi, 5 decembrie 2012

Berbec

Mersul aparent în ”gol” al Lunii de astăzi te poate împiedica să ai sporul pe care ţi-l doreşti. Discuţiile cu persoana iubită sau cu copiii se poartă de pe poziţii de forţă şi îţi recomand să te limitezi la subiecte mărunte, care ţin de rutina zilnică pentru a nu inflama spiritele. După amiază ai mare grijă cui te confesezi la serviciu, căci există riscul să suferi o decepţie.
Taur
În cursul dimineţii eşti foarte nemulţumit de atmosfera de la domiciliu. Relaţiile cu membrii familiei sunt încordate, nu îţi găseşti locul alături de cei dragi, sau poţi întâmpina alte neplăceri legate de spaţiul locativ. În cursul după amiezii, păstrează-ţi cumpătul şi fii diplomat căci ai putea constata că cineva din anturaj nu şi-a respectat o promisiune.
Gemeni

În prima jumătate a zilei eşti irascibil, te aprinzi uşor şi ţi-ar putea scăpa cuvinte pe care mai târziu le-ai putea regreta. Îţi recomand să vorbeşti cât mai puţin şi dacă simţi că te înfierbânţi, să respiri profund de câteva ori şi să încerci să treci prin filtrul gândirii tot ceea ce ai de spus. La serviciu ai putea primi sarcini din mai multe părţi şi poţi deveni confuz.
Rac

Te trezeşti cu gândul la bani, probabil ai unele cheltuieli stringente pe listă şi te-ai putea îngrijora căci nu prea vezi soluţii rapide. Ai încredere în ziua de mâine şi trăieşte-o din plin pe cea de azi. Cere sprijinul apropiaţilor sau persoanei iubite, căci te pot sprijini să găseşti soluţii pe termen lung. Evită semnarea de contracte sau angajamente oficiale astăzi.
Leu
Dimineaţă manifeşti o fire egocentrică, eşti centrat pe propriile-ţi nevoi sau interese şi cauţi să fii tu cel care trage sforile. Îţi place să te faci remarcat prin orice mijloace, iar pentru asta nu este exclus, chiar să te dai în spectacol. În a doua jumătate a zilei, calculezi şi planifici minuţios bugetul. Evită să dai bani cu împrumut căci recuperarea lor poate fi anevoioasă.
Fecioara
Până după masa de prânz îţi recomand să stai în linişte, să meditezi într-un cadru care să nu te expună prea mult, astfel încât să te simţi în largul tău. Fii atent la toate răspunsurile care vin către tine căci ar putea fi revelatoare. La orele după amiezii, ţi s-ar putea propune un parteneriat sau o colaborare, dar fii precaut căci discernământul tău este destul de labil.
Balanta
Tu te trezeşti cu poftă de socializare, manifeşti un spirit gregar, dar nu te pierzi prin mulţime căci cauţi să te faci remarcat. Spre seară schimbi registrul şi preferi liniştea, izolarea şi ai putea aluneca pe panta îngrijorării, devenind chiar puţin ipohondru. Consumă hrană proaspătă şi ai grijă în special ce lichide consumi. La serviciu, nu te încrede în oricine.
Scorpion
Ziua poate începe cu tensiuni sau frustrări în ceea ce priveşte evoluţia ta profesională sau raporturile cu şefii. Ai putea percepe superioarii ierarhici mult prea autoritari sau orgolioşi şi poţi opune rezistenţă solicitărilor adresate. Fii smerit, acceptă situaţia aşa cum este şi evită conflictele deschise căci ar putea degenera. Nu este o zi propice speculaţiilor financiare.
Sagetator
Eşti tare mândru de educaţia ta, de studiile superioare pe care le-ai aprofundat şi simţi că e păcat să nu îţi etalezi experienţa de viaţă. Îţi place să ţii predici celor din jur şi în special celor din familie, cărora ai tendinţa de a le impune ce anume să facă, convins fiind că ai dreptate în tot ceea ce întreprinzi. Acceptă faptul că este posibil să te înşeli şi slăbeşte din înverşunare.
Capricorn
În prima parte a zilei ai tendinţa de a fi secretos, păstrezi un aer misterios şi poţi suferi de mania persecuţiei. Toate gândurile negre pe care ţi le faci ar putea avea efecte nefaste asupra sănătăţii, aşa că te sfătuiesc să îţi ridici vibraţia. Fii receptiv, renunţă la control şi manifestă-ţi pasiunea într-un mod creativ. Verifică cu mare atenţie contractele pe care îţi pui semnătura.
Varsator

Aparenţele sociale şi imaginea ta în lume sunt foarte importante şi eşti dispus la orice sacrificiu sau compromis pentru a le apăra. Standardelor tale ridicate trebuie să li se supună şi persoana iubită sau copiii, ceea ce le-ar putea produce nemulţumire. Iubeşte-te pe tine cu toate calităţile sau defectele şi va fi mult mai uşor să întreţii relaţii armonioase şi cu ceilalţi.
Pesti
Prima parte a zilei îţi poate aduce multă forfotă sau stres la locul de muncă. Lucrurile par cu totul scăpate de sub control şi cu cât te străduieşti mai mult să te organizezi, cu atât nu îţi reuşeşte. Nu îţi este foarte clar ce se vrea de la tine sau care este direcţia de urmat, fapt care îţi dă un puternic sentiment de confuzie, iar rezultatele pe care le livrezi sunt sub aşteptări.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button