Horoscop

HOROSCOP | Vezi ce-ti rezerva astrele astazi, 3 decembrie 2012

Berbec

Luna în Leu de astăzi îţi activează pofta de viaţă, creativitatea şi cheful de distracţii. Eşti plin de surprize, manifeşti o fire originală, spectaculoasă şi extrem de creativă. Buna dispoziţie ţi-ar putea fi umbrită de o posibilă pierdere materială cu care eşti nevoit să te confrunţi sau poate de plata unor taxe sau amenzi. Moralitatea ta este foarte “elastică” astăzi, dar îţi recomand să alegi calea cinstei şi a adevărului.
Taur
Casa şi familia reprezintă teritoriul asupra căruia îţi place să domneşti astăzi. Cauţi să fii în centrul atenţiei, înconjurat de cei dragi. Un proiect caritabil îţi poate suscita subit interesul. Eşti uşor impresionabil, manifeşti o fire miloasă, compasivă şi ţi-ai da şi cămaşa de pe tine pentru a sprijini oamenii nevoiaşi. Manifestă-ţi din plin generozitatea după cum îţi dictează inima, dar fii atent la măsură.
Gemeni

Ţie îţi place să te remarci prin modul elevat în care comunici şi să îţi etalezi cu emfază cunoştinţele din diverse domenii. Pe neaşteptate se pot crea contexte prin care intri în contact cu oameni originali, avangardişti, cu care poţi discuta la un nivel înalt. Ascultă activ, fără a încerca să
monopolizezi discuţia sau să să îţi impui punctul de vedere. La serviciu ai putea trage ponoasele faptelor unor colegi.
Rac

Ziua de azi pare să îţi pună în lumină resurse importante, fie că este vorba despre banii câştigaţi ca urmare a eforturilor personale sau despre conştientizarea unor talente şi calităţi latente care se cer exploatate. Surprinzător, poţi fi propus pentru o promovare care poate atrage şi câştiguri financiare. Nu neglija persoana iubită sau copiii, pentru a evita gesturile de gelozie. Relaxează-te şi odihneşte-te suficient.
Leu
Zodia ta este cea care găzduieşte Luna în cursul acestei zile şi răspândeşte în aer optimism, căldură, entuziasm. Dispui de o intuiţie extraordinară, te remarci prin originalitatea ideilor tale şi eşti foarte interesat de progresul tehnologic. Adori libertatea şi îţi place să îţi hrăneşti idealurile. Cineva din familie, soţul sau poate tatăl, nu îţi prea intră în graţii. Sunt posibile unele neplăceri legate de spaţiul de locuit.
Fecioara
Te frămânţi mult în sinea ta, iar căutările interioare par să fie astăzi principala ta preocupare. Dispui de o intuiţie grozavă, fii receptiv, deschide-te către introspecţie şi primeşte tot ce vine spre tine, căci ai putea avea revelaţii nebănuite. Nu este o zi favorabilă schimburilor, drumurilor cu maşina sau parafării de contracte. Smerenia şi buna înţelegere îţi pot face ziua mai frumoasă.
Balanta
Vesel şi extrem de creativ, tu reuşeşti să te integrezi în orice colectiv. Adori atenţia publicului şi găseşti tot felul de mijloace ingenioase de a te face remarcat. Deşi nu stai prea grozav cu banii, încearcă să uiţi de griji, căci gândurile se materializează mai repede decât crezi. Probabil ai mare atracţie pentru călătorii, cu precădere pentru cele în străinătate, dar fii prudent şi evită destinaţiile periculoase.
Scorpion
Nu te dai bătut până când nu reuşeşti să câştigi recunoaşterea şi respectul şefilor. Cauţi să străluceşti pe plan profesional, iar locul doi nu este o opţiune pentru tine. Este bine că ştii ce îţi doreşti, dar detaşează-te de rezultat şi bucură-te de parcurs. Ţi se poate oferi sprijin într-un mod altruist şi nepreţuit din partea colegilor sau subordonaţilor. Câştigurile materiale vor veni ca şi consecinţă a muncii bine făcute, la momentul potrivit.
Sagetator
Dorinţa de libertate şi idealurile tale cele mai înalte, pot fi înflăcărate de tranzitul Lunii prin Leu. Unele gânduri pesimiste par să îţi taie din elan, dar primeşte inspiraţia, sprijinul şi iubirea persoanei iubite, pentru a surmonta momentele delicate. Poţi atrage într-un mod total neaşteptat, dar frumos cărţile, articolele sau îndrumătorii necesari evoluţiei tale spirituale. În plan relaţional renunţă la săgeţi.
Capricorn
Proiectele desfăşurate în asociere sau colaborare îţi stârnesc interesul şi urmăreşti să câştigi atât ca imagine, dar şi din punct de vedere financiar. Cineva din anturaj, probabil o persoană mai în vârstă sau mai experimentată, nu este de acord cu modul tău de a acţiona, aşa că nu te baza pe susţinerea sa. La domiciliu ai parte de o atmosferă cu totul deosebită şi pe placul tău. Nu exagera cu munca.
Varsator

Tu investeşti multă atenţie şi energie în parteneriatele oficiale în care eşti implicat şi chiar în căsnicie. Comunici într-un mod original, nonconformist, entuziast şi curtenitor. Un şef pare să îţi pună la îndoială performanţele
profesionale, fapt care te mâhneşte, dar te şi ambiţionează să dovedeşti ce poţi. În plan social, deşi eşti foarte dornic să petreci timp cu prietenii, nu promite mai mult decât poţi face.
Pesti
Reuşeşti să mobilizezi resurse nebănuite, pentru a duce la bun sfârşit toate sarcinile şi obligaţiile de serviciu. Îţi place să îţi faci singur programul, nu te împaci prea bine cu oamenii autoritari, constrângători, care încearcă să îţi impună ideile lor. Poţi atrage noi surse de venit prin mijloace originale, creative. Ai tendinţa de a fi cicălitor cu cei dragi, le dai sfaturi, dar îţi recomand să aştepţi să îţi fie solicitate înainte de a le oferi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button