Important

HOROSCOP | Vezi ce-ti rezerva astrele astazi 11 februarie 2012!

Berbec:

Dimineata sunteti foarte ocupat cu probleme de afaceri stresante. Va recomandam sa va pastrati calmul.Daca o ruda mai in varsta va cere ajutorul intr-o problema de sanatate, ar fi bine sa nu va eschivati.Dupa-amiaza sunteti putin agitat, dar spre seara totul revine la normal.Acordati mai mult timp odihnei!

Taur:

In prima parte a zilei, s-ar putea sa aveti o problema de sanatate care va impiedica sa faceti ce v-ati propus. Cel mai mult regretati ca nu puteti merge la o petrecere.Dupa-amiaza primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani pe care contati. Va sfatuim sa nu va faceti planuri pana nu ii primiti.

Gemeni:

Reusiti sa finalizati o lucrare importanta, inceputa mai demult. Deja va ganditi la urmatoarea, spre nemultumirea familiei.Va sfatuim sa nu faceti din orele suplimentare o obisnuinta. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie celor apropiati, pentru ca riscati sa aveti discutii cu partenerul de viata.

Rac:

Sunteti indispus si chiar irascibil, pentru ca nu v-a iesit o afacere. Va sfatuim sa nu va descarcati nervii acasa. Mai bine analizati cauzele esecului!Spre seara, la o intalnire cu prietenii, reusiti sa va regasiti echilibrul si buna dispozitie.Tineti cont de sfaturile partenerului de viata!

Leu:

Este posibil ca persoana iubita sa va reproseze ca sunteti prea rece si ca va preocupa prea mult afacerile sau cariera.Va recomandam sa va ocupati mai mult familie.Relaxati-va si odihniti-va mai mult!

Fecioara:

S-ar putea sa intelegeti gresit un partener de afaceri si sa va certati degeaba. Va sfatuim sa va calmati si sa lamuriti toate neintelegerile, pentru ca riscati sa rupeti colaborarea.Dupa-amiaza va destindeti la o discutie cu un prieten bun care va viziteaza.

Balanta:

Prietenii va fac o surpriza si va invita sa va petreceti dupa-amiaza impreuna.Spre seara, este posibil sa aveti o discutie in contradictoriu cu partenerul de viata. Va recomandam sa nu fiti impulsiv.

Scorpion:

Ar fi bine sa nu va planificati afaceri importante, pentru ca s-ar putea sa intervina evenimente neprevazute, din cauza carora nu va puteti respecta programul.Este posibil sa primiti o veste neplacuta despre o ruda mai in varsta si sa vi se ceara ajutorul. Sunteti nevoit sa plecati intr-o calatorie.Daca aveti probleme cu banii, va sfatuim sa apelati la prieteni.

Sagetator:

Relatiile cu cei din jur si mai ales cu persoana iubita au de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Va recomandam sa nu refuzati comunicarea.Se pare ca va simtiti epuizat si nu sunteti dispus sa va intalniti cu prietenii. Ar fi bine sa va odihniti mai mult.

Capricorn:

Va pregatiti pentru o calatorie sau o excursie. Ar fi bine sa tineti seama de sfaturile unei rude mai in varsta.Dupa-amiaza sunteti invitat la o petrecere, dar sunteti tentat sa va eschivati.Va sfatuim sa fiti foarte atent la acte.

Varsator:

Aveti succes in toate activitatile legate de camin.Daca se iveste ocazia sa plecati intr-o excursie, va sfatuim sa refuzati, intrucat sunteti predispus la accidente. Ar fi bine sa va ascultati intuitia si sa nu cedati insistentelor persoanei iubite.

Pesti:

Daca doriti sa plecati intr-o vizita, va sfatuim sa luati legatura cu gazdele inainte de a pleca. Exista riscul sa nu le gasiti acasa.Dupa-amiaza este posibil sa nu va simtiti prea bine si sa mergeti la medic. Nu este nimic grav, dar va trebui sa tineti regim.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page