Important

HOROSCOP | HOROSCOP | Vezi ce-ti rezerva astrele astazi 13 februarie 2012!

Berbec:

Dimineata aveti idei originale, cu care partenerul de viata este de acord.Va sfatuim sa profitati de sansele care se ivesc azi. Aveti spor la treaba si sunteti hotarat sa nu lasati nimic neterminat. Ar fi bine, totusi, sa nu exagerati cu munca.S-ar putea sa aveti mici probleme financiare, dar va ajuta o ruda mai in varsta.

Taur:

Dimineata aveti ocazia sa faceti cunostinta cu un om de afaceri cu experienta, care va impartaseste cateva dintre secretele sale.Intalnirea aceasta va incurajeaza sa intrati in afaceri. Aveti sanse mari de reusita.Nu actionati in graba!

Gemeni:

Aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara.Dimineata va puteti ocupa de afaceri si aveti ambitia sa terminati lucrari mai vechi.Este o zi favorabila comunicarii cu cei tineri din familie. Va sfatuim sa nu le faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le puteti respecta.

Rac:

Azi nu va puteti respecta programul, asa ca este indicat sa nu va faceti un plan strict.Dimineata plecati intr-o scurta calatorie si cunoasteti o persoana mai in varsta, care va ofera sfaturi utile in legatura cu o afacere.Va sfatuim sa nu va pripiti. Aveti rabdare, vor veni si satisfactiile materiale!

Leu:

Puteti sa va puneti in practica planurile de ascensiune sociala. De asemenea, sunt favorizate afacerile si relatiile cu colaboratorii.Va recomandam sa profitati din plin de aceasta zi, dar sa nu fortati nota. Puteti sa va bazati pe intuitie.Relatiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune, dar trebuie sa aveti putina rabdare pana vor aparea primele rezultate.

Fecioara:

Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita si aveti sanse mari pe plan social si sentimental. Este o zi favorabila contactelor cu persoane importante si comunicarii.Deciziile pe care le luati in privinta relatiilor parteneriale sunt corecte si va vor aduce satisfactii.Spre seara, va viziteaza o ruda. Va recomandam sa nu va intindeti prea mult la discutii, pentru ca trebuie sa va mai si odihniti.

Balanta:

Sunteti foarte bine dispus si aveti ocazia sa luati o decizie importanta cu privire la problemele financiare ale familiei.Puteti aborda probleme serioase din domeniul afacerilor si reusiti sa terminati lucrari incepute cu mult timp in urma.Este o zi favorabila comunicarii cu persoanele mai in varsta.

Scorpion:

Aveti idei excelente si sunteti hotarat sa le puneti in aplicare. Aveti ocazia sa demarati o activitate noua.Capacitatea de comunicare va ajuta sa va faceti noi prieteni printre persoane importante.Puteti sa va ocupati de problemele casei. Nu luati decizii de unul singur!

Sagetator:

Luati decizii inspirate, care va asigura reusita pe plan social si succesul in relatiile sentimentale.Este o zi favorabila comunicarii si calatoriilor de afaceri. Aveti idei bune, care va vor schimba viitorul.Spre seara, mergeti intr-o vizita la prieteni. Va recomandam sa nu neglijati odihna.

Capricorn:

Dimineata va hotarati sa plecati intr-o calatorie, pentru a rezolva o problema a partenerului de viata.Puteti sa va ocupati de probleme financiare, dar va sfatuim sa evitati speculatiile.Daca aveti de luat decizii importante, va puteti baza pe intuitie.

Varsator:

Aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara.Dimineata va puteti ocupa de afaceri si aveti ambitia sa terminati lucrari mai vechi.Este o zi favorabila comunicarii cu cei tineri din familie. Va sfatuim sa nu le faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le puteti respecta.

Pesti:

Intentionati sa plecati intr-o excursie cu prietenii, dar ar fi bine sa nu uitati ca aveti si treaba acasa.Sunteti inspirat si rezolvati probleme dificile. N-ar strica, totusi, sa tineti seama de sfaturile partenerului de viata.Dupa-amiaza, o ruda apropiata va cere ajutorul intr-o problema de sanatate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page