Local

FOTO&VIDEO „Mama, drumul meu spre Rai”, mărțișor muzical pentru femeile din Botoșani de la interpreta Mariana Ichim Hodan

Îndrăgita interpretă de muzică populară Mariana Ichim Hodan a lansat cu ocazia zilei de „8 Martie” un mărțișor muzical pentru toate mamele din Botoșani și numai. Cântecul „ Mama, drumul meu spre Rai” transmite un mesaj extrem de sensibil, plin de recunoștință pentru toată osteneala pe care o mamă o depune în decursul vieții să își vadă copiii în rostul lor. Rugăciunea mamei nu are egal, în fața lui Dumnezeu are întâietate și, rostită cu lacrimi,  scoate din orice necaz copiii doborâți de situații grele. 
Videoclipul piesei este foarte sugestiv, pe alocuri Mariana Ichim reușind cu greu să-și stăpânească lacrimile, mai ales că mama sa apare în imagini în diferite ipostaze.
„Prin aceasta piesa vreau sa aduc multumire lui Dumnezeu si mamei mele, care a stiut sa-mi sadeasca credinta vie si sa-mi arate drumul catre Rai. Ea a fost cea care s-a rugat zile si nopti pentru mine ca sa inteleg ca, ce nu este cu putinta la oameni, este cu putinta la Dumnezeu si ca numai cu credinta-n suflet pot sa biruiesc in toate”, a spus îndrăgita interpretă.
Versurile aparțin Marianei Ichim Hodan. Muzica si aranjament orchestral au fost semnate de Răzvan Mitoceanu. De sunet s-a ocupat Corneliu Panainte. De asemenea, imaginea a fost asigurată de George Checherita si Stefan Dragomir.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!