Important

Femeie umilită de un candidat la funcția de primar al unei comune din județul Botoșani – AUDIO

Candidatul PSD la Primăria Roma, Mihai Asiminicesei, a intrat în gura satului chiar înainte de alegeri, după ce s-a trezit jignind o femeie din localitate care i-ar fi spus că nu va vota pe nimeni, pentru că oricine ar veni în acest moment nu ar fi în stare să schimbe lucrurile. I-a spus tranșant că nu îl va vota nici pe candidatul PSD. Reacția lui Mihai Asiminicesei s-ar putea să-l coste scump, acesta catalogând-o drept „proastă” și „handicapată”, lucru care apare pe o înregistrare. Faptul că era o femeie și era între mai mulți localnici, pe terasa unui bar, nu l-a determinat să se cenzureze. Mihai Asiminicesei se pregătește pentru un mandat  în fruntea comunei Roma, în condițiile în care a fost 8 ani viceprimar.

Related Articles

4 Comments

  1. Nici Gică Tabultoc nu va ieși. Schimbați o p***a toți. Hoților. Va săpați unul pe altul acum, înainte de alegeri. Săraciilor!? Nu vă ajunge cât furați!!?

  2. Ce treaba are Tabultoc? Nu el i-a dat de băut, nu el ia băgat în gură bautură sau înjurăturile. Ati uitat când era muci de beat la crâșmă. MAI JOACA SI LA PĂCĂNELE. Asta sa fie primar? Mai bine altul. Oricare

  3. Halal viceprimar! Nu ii este rusine oare sa jigneasca o femeie? Astia nu merita nici angajati la primarie, apoi sa fie primar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!