Sport

FC Botoșani aduce un jucător de la FCSB

Răzvan Ducan, portarul lui FCSB aflat pe lista de transferuri, a fost transferat de FC Botoşani.

Ducan nu a făcut deplasarea cu ”roş-albaştrii” în Antalya, iar Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a anunţat că moldovenii s-au înţeles cu FCSB pentru transferul portarului de 21 de ani.

”Ducan nu vine împrumut. Vine definitiv, cu clauză de coproprietate a FCSB. Va fi 50-50%. Am vorbit despre salariu şi luni sper să fie la Botoşani.

Am fost la discuţii cu Becali, am pornit de la mici detalii şi condiţionări. Să mai cedez ceva de la Dawa, dar până la urmă am rămas cu 50-50%. E cu coproprietate la următorul transfer.

Avem doi portari buni. Dar ăsta, Ducan, pare cu mai multă experienţă, iar specialiştii îmi zic că e bun. Eu zic că e interesant pentru noi. Să joace. E mare câştigul pentru toţi, pentru copil, pentru noi, pentru FCSB. Dar să te baţi pe post cu Pap, e complicat”, a spus Valeriu Iftime la OrangeSport.

Răzvan Ducan este produs al academiei FCSB-ului şi a jucat un singur meci în acest sezon, 2-0 cu FC Botoşani în Cupa României. El a mai fost împrumutat de ”roş-albaştrii” la FC Argeş, Turris Turnu Măgruele şi CS Mioveni.

La gruparea antrenată de Flavius Stoican, Ducan se va lupta pentru un loc de titular cu Eduard Pap şi Andrei Ureche.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page