Liga 1Sport

Farul Constanța – FC Botoșani 2-0

Marius Croitoru (41 de ani) a văzut cartonașul galben în finalul partidei dintre Farul și FC Botoșani, pierdută de clubul moldovean, scor 0-2. Antrenorul va rata meciul din ultima etapă a sezonului regulat, împotriva lui FC Argeș. 

Marius Croitoru nu a avut astâmpăr pe bancă la meciul cu Farul. A protestat la mai multe decizii luate de Sebastian Colțescu în prima repriză și nu s-a lăsat până nu a văzut cartonașul galben.

Marius Croitoru, suspendat la meciul cu FC Argeș

Pentru antrenorul celor de la FC Botoșani este al 12-lea avertisment din actuala stagiune și va fi suspendat pentru a 3-a oară. Toți ceilalți tehnicieni au văzut, adunat, 20 de cartonașe galbene. Andrei Prepeliță și Laurențiu Reghecampf completează podiumul, cu câte 3 sancțiuni disciplinare.

Croitoru va lipsi la meciul din ultima rundă a sezonului regulat, cu FC Argeș. Ar putea fi o dispută decisivă pentru calificarea în play-off, facă piteștenii scot un rezultat pozitiv astăzi, cu FCSB.

Marius Croitoru a deținut recordul și anul precedent, când a primit primit 16 cartonașe galbene și două roșii.

FC Botoșani are și un record pozitiv

Eduard Pap (27 de ani) a parat astăzi penalty-ul executat de Jefte, în minutul 39. Portarul lui FC Botoșani deține o performanță de excepție în acest sezon, apărând câteo lovitură de la 11 metri în fața primilor 3 golgeteri ai Ligii 1.

I-a mai blocat pe Florin Tănase, în remiza 0-0 cu FCSB, și pe Andrei Ivan, în rezultatul de egalitate scos contra lui CSU Craiova, scor 2-2.

Sursa foto: SportulBotosaneaninImagini

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page