Important

EXCLUSIV | Bugetul comunei Roma a fost aprobat! Vicepresedinte CJ la sedinta – VEZI CUM S-AU IMPARTIT BANII

Dupa scandalul de saptamana trecuta, atunci cand cadrele didactice din comuna Roma au cerut explicatii primarului cu privire la intarzierile salariale, in aceasta dimineata s-a organizat o noua sedinta. 

Surse din cadrul Consiliului Local au declarat insa ca inainte de sedinta propriu-zisa, secretarul comunei a incercat sa obtina trei semnaturi de la consilieri pentru a fi aprobat hotararea de pe data de pe 6 februarie. Pentru ca s-a izbit de refuzul consilierilor, s-a dat startul unei noi sedinte.

In cele din urma a fost aprobat proiectul de hotarare cu amendamentele propuse de CL. Proiectul a trecut cu 11 voturi pentru si 1 impotriva.

La sedinta din aceasta dimineata a participat si vicepresedintele CJ , Catalina Lupascu, de la PNL.

In jurul orei 12, hotararea a fost semnata de  presedintele de sedinta, Benoni Ciobanu, urmand ca in zilele urmatoare cadrele didactice, dar si personalul primariei sa-si primeasca drepturile salariale.

“Gazeta de Botosani” va prezinta mai jos sumele impartite in hotararea  din aceasta dimineata (coloana din dreapta cu albastru), dar si sumele propuse de primarie (Executiv):

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page