Localsocial

Evenimente cultural-artistice și competiții sportive, în atenția jandarmilor

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii vor asigura ordinea și siguranța publică la manifestările cu caracter cultural-artistic și sportiv organizate în județul Botoșani.
Jandarmii vor avea în atenție Olimpiada Sportului din orașul Săveni, Balurile Bobocilor de la Colegiul Național,,Mihai Eminescu” Botoșani și Liceul ,,Regina Maria” Dorohoi, spectacolul susținut cu prilejul împlinirii a 70 de ani de la înființarea Filarmonicii ,,George Enescu”, precum și Balul Gospodarilor din comuna Mihălășeni.
De asemenea, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, la meciul de fotbal din Liga I dintre echipele F.C. Botoșani și Hermannstadt Sibiu, disputat luni seară, de la ora 21.00, pe Stadionul municipal Botoșani.
Tot în această perioadă, jandarmii vor acționa pentru menținerea liniștii publice și intervenția la apelurile 112, independent sau împreună cu polițiștii botoșăneni și vor acorda sprijin polițiștilor de frontieră în cadrul misiunilor specifice executate în zona de competență a Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page