EvenimentImportant

EVENIMENT | Tânăr împuşcat în barbă cu un pistol cu cuie

Medicii Spitalului Dorohoi s-au confruntat duminică cu un caz mai puţin obişnuit după ce un bărbat din Broscăuţi a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind adus de ambulanţă cu un cui înfipt în barbă.

Bărbatul a declarat în faţa poliţiştlor chemaţi la spital că a fost împuşcat de nişte necunoscuţi cu un pistol cu cuie şi apoi a fost agresat.

„Din câte se pare ţeava pistolului i-a fost pusă bărbatului sub bărbie şi apoi s-a tras. Cuiul a intrat în osul mentonier şi s-a îndoit. În timpul intervenţiei chirurgicale am fost nevoiţi să lărgim canalul în care cuiul era blocat şi am reuşit să-l scoatem”, a declarat dr. Valerian Andrieş, cel care a coordonat intervenţia chirurgicală.

După operaţie, medicii i-au înmânat tânărului cuiul scos din barbă iar acesta a declarat că va păstra „amintire” corpul scos.

Poliţiştii nu au reuşit însă să elucideze cazul însă au aflat din primele verificări că altercaţia ar fi avut loc pe o stradă din Broscăuţi, iar victima era în stare de ebrietate ieşind în acea clipă dintr-un bar.

Cercetările continuă pentru tragerea la răspundere a persoanelor care se fac vinovate.

Sursa: opiniadedorohoi.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!