EvenimenteImportantLocal

EVENIMENT | NOU ÎN BOTOŞANI- Miss Boboc New Chicago!

Cel mai select club de bowling şi biliard din Botoşani- NEW CHICAGO- situat la etajul IV al Uvertura Mall, aduce pe podiumul frumuseţii cele mai tinere şi rafinate fete din Botoşani.

Vineri, 20  noiembrie, la ora 20, va avea loc prima ediţie Miss Boboc New Chicago, un eveniment care va reuni participantele la concursurile de Miss organizate de liceele din Botoşani.

Fiecare liceu va fi avea câte două reprezentante care vor încerca să convingă juriul că au toate calităţile pentru a purta titlul de MISS BOBOC NEW CHICAGO.

Administratorul Clubului de bowling şi biliard din Botoşani- NEW CHICAGO -Cătălin Chiorescu a spus că poartă discuţii cu cluburi similare din ţară pentru a organiza o competiţie la nivel naţional, fiecare dintre câştigătoarele marilor premii să concureze pentru un titlu naţional.

Miss Boboc New Chicago promite premii, muzică bună şi distracţie pe măsură. După concurs, pe scenă urcă Stage M Band şi MC DJ_M.

Organizatorii anunţă că evenimente speciale vor fi organizate în fiecare week-end.

La NEW CHICAGO CLUB, pe 28 noiembrie va avea loc o Mega Petrecere cu LORAND, CHANTAL, SAX MACHINE şi MC DJ_M.

Iar distracţia va vontinua toată iarna! Nu vor lipsi din meniu concursurile de biliard şi bowling .

Date fiind măsurile de siguranţă, la evenimentul din data de 28 noiembrie intrarea va fi contracost, 15 lei de persoană şi limitată datorită noilor cerinţe de securitate în spaţiile închise la evenimente, ceea ce face ca numărul locurilor să nu depăşească 120. Prin urmare, clientela va fi selectată.miss newcicago

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page