EvenimenteImportant

EVENIMENT | Concert dedicat Centenarului – „La fraţi nu se pun hotare”, cu Nicolae Botgros și Ion Paladi, la Ziua comunei Corlăteni – FOTO&VIDEO

Primăria și Consiliul Local al comunei Corlăteni a organizat, duminică, 19 august, cea de a III-a ediție a Zilelor comunei Corlăteni.

Concertul a fost dedicat Centenarului – „La fraţi nu se pun hotare” 

Pe scenă au urcat maestrul Nicolae Botgros, împreună cu orchestra „Lăutarii” din Chişinău, cu participarea extraordinară a îndrăgitului interpret Ion Paladi”, Ioana Căpraru, Nicolae Ciubotaru, Lilea Roşca şi Mariana Dobze.

În debutul manifestărilor pe scenă au evoluat membrii Ansamblului artistic „Dor de plaiuri corlăţene”, urmată de premierea a şapte cupluri de aur care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

„Ediţia din acest an a fost marcată de spectacolul „La fraţi nu se pun hotare”. În Anul Centenarului am vrut să fie un spectacol frumos, un spectacol pentru cetăţenii comunităţii noastre, un spectacol la care am invitat în mod deosebit Orchestra Lăutarii condusă de maestrul Nicolae Botgros şi artistul Ion Paladi, oameni pe care eu i-am considerat mesagerii Unirii de dincoace şi de dincolo de Prut. Asta fac de când îi ştiu”, a spus Costel Gavril, primarul comunei Corlăteni.

Nicolae Botgros şi Ion Paladi au primit din partea autorităţilor locale titlul de „cetăţean de onoare” al comunei Corlăteni.

ION PALADI SI NICALOE BOTGROS- CETATENI DE OANOARE – VIDEO

VIDEO ION PALADI

                     

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page