AccidentEvenimenteLocal

EVENIMENT | Accident rutier cu două victime la Orășeni!

La data de 15.06.2014, în jurul orei 21.00, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 208 C, pe raza comunei Curteşti, judeţul Botoşani, un bărbat  40 ani, din municipiul Botoşani, ajungând la intersecţia cu DJ 207N, se înscrie în efectuarea unui viraj la stânga pentru a schimba direcţia de deplasare, împrejurare în care nu acordă prioritate de trecere motociclului condus din sens opus de un bărbat de 34 ani, din municipiul Botoşani.

Cele două vehicule au intrat în coliziune, motociclul fiind proiectat la o distanţă de 45 m, pe celălalt sens de deplasare.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului de motociclu, precum şi vătămarea corporală a unei minore  de 16 ani, din municipiul Botoşani, pasageră pe motociclu. Aceasta a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, fiind ulterior transferată la o unitate medicală din municipiul Iaşi.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative; acestora le-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page